full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: BMW против BMW – старата против новата „Петка“!

Баварскиот производител објави видео каде ја споредува старата со новата Серија 5!

Погледнете го неколкуминутното видео и дознајте каде новата Серија 5 се разликува од старата. Новата „Петка“ ја чекаме наскоро и во Македонија!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.