full screen background image
Search

Вечерно Кино: Квантен дрифт со сите автомобили на Танер Фауст!

Професионалниот дрифтер Танер Фауст ни нуди поглед од прво лице кон неговото учество во многуте најразлични класи на моторспорт трки, со сите негови возила.

Тој е еден од најзафатените луѓе во моторспортот. Има доминирано на Formula Drift, Rallycross, X Games, учествуваше во снимањето на дрифтовите во филмот Tokyo Drift, а беше и водител на Американскиот Top Gear. Сега, со помош на неговиот магичен жолт волан не телепортира од седиштето на едно кон друго возило на многу различни локации.

Погледнете го видеото и уживајте во возбудата!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.