full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Вонземјанинот и новиот Volkswagen Tiguan!

Што би направиле ако ве брка страшен вонземјанин? Би пробале да се сокриете, секако!

Да го започнеме денот со една интересна реклама за новиот Volkswagen Tiguan – каде ќе видите како една од функционалностите на Tiguan би можела да влијае на вашите обиди да се сокриете од страшен вонземјанин.

Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.