Вечерно Кино: Овогодинешниот скопски Distinguished Gentlemen’s Ride – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Овогодинешниот скопски Distinguished Gentlemen’s Ride

Оваа година и Скопје за прв пат учествуваше во глобалниот настан кој се вика Distinguished Gentlemen’s Ride. Погледнете како сето тоа изгледаше!

Дотераните господа и нивните моторцикли имаа одлично дефиле низ главниот град. Се гордееме што и во Скопје се случи ова – и се надеваме дека ќе стане вистинска традиција, бидејќи навистина е со прекрасна цел. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.