full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: BMW M Drive Tour 2016 – Transfăgărășan, Romania

Германскиот спортски бренд организираше M Drive турнеја која ги смести потенцијалните купувачи од 12 земји позади воланот на уникатна флота од М автомобили.

Турнејата се движеше низ земји од централна и југоисточна Европа, а како најатрактивен настан може да се издвои јунското возење во Романија, кое започна една вечер во Букурешт, а следниот ден продолжи на импресивниот планински пат Transfăgărășan. Автомобилите од M флотата кои беа достапни за возење во најголем број ги содржеше моделите M3 и M4, а тука беше и по еден примерок од М2 и М5.

Погледнете како изгледаше овој настан и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.