full screen background image
Search

Вечерно Кино: Ford ги бара најубавите патишта за возење во Европа – Дел 4: D526 и D926 на Алпите!

За четвртата епизода ги посетуваме патиштата D526 и D926 на Алпите во Франција заедно со новиот Ford Mustang Convertible 2.3 EcoBoost.

Формирајќи ја 19-тата етапа од минатогодишниот Тур Де Франс, овој пат ја има репутацијата како еден од најтешките, но исто така и најживописните патишта кои оваа велосипедска трка ги има некогаш посетено. Овој кривулест и предизвикувачки пат позади воланот на Ford Mustang Convertible 2.3 Ecoboost е навистина како произлезен од соништата.

Погледнете ја прекрасната убавина на Алпите и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.