full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како возачите на Ford се подготвуваат за Le Mans

Погледнете како возачите на Ford GT – Harry Tincknell и Stefan Mucke – се подготвуваат за настап на легендарниот Le Mans 24 Hours – погледнете го нивниот режим на физичка подготовка за оваа легендарна и тешка трка!

Верувале или не, тие тренираат секој ден по најмалку 2.5 часа за да бидат подготвени за трката. Но тоа не е сè – со нив работи цел тим на луѓе кои гарантираат дека тркачите ќе бидат во најдобрата можна физичка кондиција за екстремно-исцрпувачката трка каде температурите во автомобилот можат да надминат и 50 степени!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.