full screen background image
Search

ВИДЕО: Дознајте повеќе за новиот Volkswagen Tiguan!

Volkswagen објави неколку видеа преку кои можеме да дознаеме повеќе за втората генерација на успешниот SUV – Tiguan!

Преку неколкуте видеа кои ги објави Volkswagen, можеме да дознаеме нешто повеќе за дизајнот, но и за технологиите кои стојат позади новиот SUV. Погледнете!



Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.