full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Реклама за BMW 3 која e забранета во Обединетото Кралство

Организацијата задолжена за следење на рекламите во Обединетото Кралство забрани реклама за BMW 3 откако доби дури три поплаки дека таа промовира небезбедно возење!

Според нив, рекламата го покажува автомобилот на крајбрежен пат од неколку агли, прикажува менувач и вртежи, и според тоа промовира брзо и небезбедно возење. Ние мислиме дека ова се глупости – а вие? Погледнете ја рекламата!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.