full screen background image
Search

Вечерно Кино: Како се правеше Bugatti Vision GT

Погледнете зад сцената и дознајте како луѓето од Bugatti го дизајнираа и развиваа екстремниот Vision Gran Turismo!

Навистина нема потреба многу да објаснуваме – пуштете го видеото и следниве неколку минути опуштете се со Bugatti Vision GT!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.