full screen background image
Search

Погледнете како Brembo ги тестира кочниците за Formula 1!

Погледнете го краткото видео и дознајте како Brembo ги тестира сопирачките конструирани за болидите на Formula 1!

Нема потреба многу да објаснуваме – оваа машина ги тестира кочниците кои ги користат болидите за Formula 1 – навистина е интересно да се види за колку кратко време кочниците се толку загреани – што едноставно светат!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.