full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Ferrari 458 Speciale со iPЕ издув звучи како F1 болид!

Атмосферскиот 4.5-литарски V8 мотор од Ferrari 458 Speciale е еден од најмелодичните на светот, а благодарение на iPE, автомобилот сега звучи како тукушто да излегол од F1 патека!

Навистина нема потреба многу да објаснуваме. Пуштете ги звучниците (или ако сте во канцеларија, слушалките) погласно и уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.