full screen background image
Search

Мега Галерија: Car Show Gevgelija 2015!

Вчера бевме во Гевгелија, на еден од најголемите автомобилски настани во Македонија – погледнете како изгледаше дел од атмосферата таму!

За жал, не успеавме да ги уловиме сите автомобили кои беа изложени, но сепак ќе ви пренесеме дел од атмосферата во Гевгелија. Ние си поминавме одлично, а тие што не беа – можеме само да ви кажеме дека пропуштивте одличен настан. Уживајте во фотографиите!

Фотографија: Дејан МаликовскиАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.