full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како се правеше La Finale – последниот Bugatti Veyron

Bugatti неодамна го произведе последниот Veyron – а сега имаме можност да видиме како течел процесот на произведување на последниот, 450-ти примерок од овој легендарен автомобил!

Веќе е најавен наследникот на Veyron, но тоа не значи дека токму Veyron не останува бенчмаркот кој треба да се надмине, а La Finale е ултимативниот и најексклузивниот примерок – погледнете како се правеше овој автомобил во фабриката на Bugatti во Molsheim, Франција.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.