full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Звуците на BMW M3 EAS!

Тјунерите од European Auto Source подготвија своја верзија на BMW M3, а главната ѕвезда е новиот издувен систем од Remus!

Тјунираниот BMW M3 има нов преден спојлер, нови тркала и целиот автомобил е „зацрнет“. Поставен е на Niche GT-5 тркала, а издувот е изработен од Remus и звучи одлично – всушност, нема зошто повеќе ние да ви зборуваме – слушнете и самите!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.