full screen background image
Search

Mercedes-AMG GT S е ноќната мора на фановите на Porsche!

Луѓето од Mercedes се навистина горди на AMG GT S, но се и навистина храбри – па директно го предизвикуваат својот најголем ривал – Porsche!

Според Mercedes-Benz, новиот AMG GT S е вистинска ноќна мора на фановите на Porsche. Погледнете!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.