full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Зад сцената со новиот Ford GT!

Луѓето од Ford не кријат дека се многу горди на новиот Ford GT и технологијата која е дел од него – а благодарение на Forza Motorsport можеме да погледнеме малку зад кулисите и да дознаеме повеќе за новиот супер-автомобил на синиот овал!

Дозволете важните луѓе од Ford – меѓу кои се Raj Nair, одговорниот за развој во Ford, Moray Callum, одговорниот за дизајн, и уште неколкумина – да ви кажат повеќе за дизајнот, технологијата и моторизацијата на новиот Ford GT!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.