full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Искуството наречено Alfa Romeo 4C!

Alfa Romeo веќе неколку години најавува инвазија на глобалниот пазар со нови модели и нови искуства – а првиот автомобил со кој ја почна својата кампања е токму 4C!

4C е автомобил со кој Alfa Romeo навистина може да се гордее – ултра-лесниот спортски автомобил крие технологии кои обично ги очекуваме кај автомобили кои се десетици пати поскапи, и перформанси од кои застанува здивот. Всушност, еден примерок веќе стигна и кај нас, па ние имавме можност и одблиску да го погледнеме овој редок автомобил.

Првата работна недела од новата година ја започнуваме токму со Alfa Romeo 4C!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.