full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Три верзии на новиот Ford Mustang на драг патеката!

Инженерите од Ford Racing решија да им посветат малку внимание на три различни верзии на новиот Ford Mustang и да видат какви перформанси ќе покажат на драг патеката!

Тркањето на драг патеката е типично американска работа – правец долг 1/4 милја (односно 402 метри) и желбата да се поминеа таа дистанца за што е можно пократко време. Не е потребно многу талент, но потребно е многу моќ – а токму тоа го нуди новиот Ford Mustang. Погледнете како поминаа на драг патеката три различни верзии на новиот Mustang!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.