full screen background image
Search

Попладневно кино: Најголемиот собир на Ford Mustang во Европа!

Градот Келн во Германија беше домаќин на најголемиот собир на Ford автомобили во Европа – каде преку 750 примероци и нивните сопственици дојдоа да се дружат, но и да го видат новиот Mustang!

Сопствениците на Ford Mustang од многу европски земји присуствуваа на овој настан како дел од прославувањето на 50-годишнината на легендарниот мускулест автомобил од Америка. Тие имаа и несекојдневна можност – да го видат во живо новиот Mustang, кој за прв пат официјално ќе се продава во Европа. Погледнете како тоа изгледаше!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.