full screen background image
Search

Ексклузивни фотографии од саемот на автомобили во New York!

Благодарение на еден од членовите на нашиот форум, ви пренесуваме една мала но интересна галерија со ексклузивни фотографии од автомобилскиот саем во New York!

Кирил, еден од членовите на нашиот форум реши да нè почести со неколку фотографии од големиот саем на автомобили во Њу Јорк – ние ви ги пренесуваме и се надеваме дека и вие ќе уживате во нив исто како и ние! Благодариме Кирил!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.