Попладневно кино: Како глумците учат да возат за Need for Speed филмот! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Попладневно кино: Како глумците учат да возат за Need for Speed филмот!

Во исчекување на Need for Speed филмот, денес ви прикажуваме едно кратко видео каде ќе видите како еден од глумците учи да вози како што е потребно за Need for Speed!

Dominic Cooper е еден од главните глумци во Need for Speed филмост – всушност тој го глуми главниот негативец. Погледнете како тој се обучуваше за да знае да вози како што е потребно за еден филм со оваа тематика.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.