Нови фотографии од Mercedes-Benz GLA – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Нови фотографии од Mercedes-Benz GLA

Mercedes-Benz објави нова серија фотографии од урбаниот SUV изграден врз основата на A-класата – GLA – овој пат во зимско издание.

Новиот GLA е автомобил за кој веќе има многу интерес – всушност, GLA ќе ја заокружи фамилијата на автомобили изведени од одличната А-Класа на Mercedes-Benz. Покрај А-Class и GLA, тука припаѓа и несекојдневниот и привлечен CLA. Ние веќе ги возевме A-Class и CLA.

Со цел да ги покаже можностите на GLA како возило за уживателите во зимските спортови, тие ни ја понудија следната галерија фотографии, а ние со нетрпение го очекуваме GLA да пристигне и кај нас.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.