Попладневно Кино: Пишување СМС при возење – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Попладневно Кино: Пишување СМС при возење

Рекламно видео од натпревар на филмови во Ирска ни ги претставува опасностите од возење со одвлечено внимание во вид на мисија од видео играта Grand Theft Auto V.

Владините агенции и приватните компании постојано се трудат да ги прикажат опасностите од возењето со одвлечено внимание. Ова видео е победник на натпревар на таа тема, организиран од Ирскиот совет за безбедност на патиштата и осигурителната компанија Setanta.

Погледнете ја жестоката акција и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.