Одржан Oldtimer & Tuning Show во Скопје! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Одржан Oldtimer & Tuning Show во Скопје!

Вчера во Скопје се одржа интересен Oldtimer & Tuning Show каде неколку десетици олдајтмери и нивните горди сопственици се бореа за вниманието на посетителите!

Ние ви пренесуваме дел од атмосферата на настанот, и им посакуваме многу среќа на сопствениците. Настанот се одржа пред спортскиот центар „Борис Трајковски“ и имавме можност да видиме неколку несекојдневни и привлечни автомобили, но и неколку автомобили на кои местото навистина не им беше на ваков настан. Секако, се надеваме дека почесто ќе се случуваат вакви настани кај нас, но со малку повисоки стандарди на избрани автомобили.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.