Неделно кино: Uphill Gymkhana со Toyota Supra Twin Turbo! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Неделно кино: Uphill Gymkhana со Toyota Supra Twin Turbo!

Легендарната Toyota Supra, прекрасни пејсажи и лудо возење. Што друго да кажеме?

Видеово е подготвено во 2011, и е директен предизвик за Ken Block. До сега Американецот нема одговорено на предизвикот – дали можеби е време за натпревар?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.