Утринска Гимнастика: Fiat 500 направен од вистински луѓе! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Fiat 500 направен од вистински луѓе!

Fiat подготви многу интересна реклама за Abarth 500 Cabrio. За што се работи? Неколку модели составуваат Abarth 500 Cabrio со сопствените тела – погледнете како тоа изгледа!

Според Jason Stoicevich, одговорниот за брендот Fiat во Америка, тие имале желба да направат слика која е визуелно уникатна како и Fiat 500 Abarth Cabrio. Според нив, рекламата во ESPN Magazine одлично би одговарала на спортскиот дух на Abarth 500 Cabrio.

Погледнете и самите за што се работи.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.