Утринска Гимнастикa: Vossen на Wörthersee 2013 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастикa: Vossen на Wörthersee 2013

Vossen објави видео кое ги прикажува автомобилите кои возеа на модели на фелни од нивно производство на Wörthersee 2013.

Како и во сите нивни претходни видеа, така и тука автомобилите се опремени со големи конкавни фелни, обвиени во нископрофилни пневматици и многу приближени до подлогата. Погледнете го видеото и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.