Најгледаните автомобилски реклами во 2012 година – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Најгледаните автомобилски реклами во 2012 година

Иако не дојде крајот на светот, крајот на оваа година е се поблиску. Да се потсетиме кои беа најпопуларните и најкреативните автмобилски реклами изминатава година.

Во неколку наврати CARclub ви ги претставуваше оние, најинтересните и најкреативни реклами поврзани со автомобилите, а сега на крајот на оваа година, да ги заокружиме оние кои оставија најголем впечаток.

Но, да не должиме многу, да видиме одбројувањето за 10-те најгледани автомобилски реклами изминатава година:

10. Hyundai Genesis Coupe – Speed Up, Brake, Resuscitate

9. Mercedes Benz F-Cell – The Invisible Car

8. Toyota Camry – Re-Inventing Non-Stop

7. Chevrolet Silverado – Last Truck Standing

6. KIA Optima – Kickstart My Car

5. Audi S7 – Vampire Party

4. Acura NSX – Jerry Comes Second to Jay

3. Chrysler – It`s halftime in America

2. Honda CR-V – Matthew Broderick`s Day Off

1. Volkswagen Beetle – The Dog Strikes Back

За да останете во тек со најновите автомобилски реклами, придружете се на темата на нашиот форум да дискутираме заедно.Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.