Утринска Гимнастика: Jaguar XFR-S – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Jaguar XFR-S

Британскиот бренд објави двeминутно видео од нивниот најнов спортски седан – Jaguar XFR-S!

Во текот на двете минути моќниот автомобил ги покажува неговите исклучителни способности на прекрасни тесни патишта покрај карпести предели. Сепак, најдоминантен е звукот на режење кој потсеќа на дивата мачка по која овој бренд го добил своето име.

Да не должиме многу, уживајте во краткото видео!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.