CARclub.mk Галерија: Volkswagen Up vs Hummer H2! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

CARclub.mk Галерија: Volkswagen Up vs Hummer H2!

Веќе добро го знаете нашиот тест на малиот Volkswagen Up, а денес ви претставуваме уште една галерија на малечкиот Германец, сликан покрај монструозниот Американец!

Дружењето со малиот Up ни остави одлични впечатоци, а сега ви пренесуваме уште еден дел од галеријата фотографии, овој пат на нашиот Кристијан Ивановски. Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.