CARclubTV: Toyota GT 86 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

CARclubTV: Toyota GT 86

Ви го претставуваме нашето прво видео – нашиот видео тест на неверојатната Toyota GT 86!

Ја имаме честта да ви го презентираме нашето видео првенче! Уживајте во видеото и прочитајте го целиот тест!

Камера: Бранко Блажевски & Дејан Маликовски
Режија & Монтажа: Бранко Блажевски
Аудио обработка и музика за шпица: Марко Ѓурѓич
Морална Поддршка: Филип Јосифоски & Димитар НајденовАлфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.