Утринска гимнастика: Глинен модел на Jaguar XF и тројца дечки со секири! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска гимнастика: Глинен модел на Jaguar XF и тројца дечки со секири!

Дали знаете што се случува со глинените модели од еден автомобил, кога тој ќе отиде во сериско производство? Ни ние, ама ова делува забавно!

Добро, најверојатно не сите глинени модели завршуваат како купче глина кога веќе не се потребни. Ние овие модели ги гледаме како своевидни скулптури и пример на автомобилска уметност. Но сепак, кога еден автомобил ќе започне сериски да се произведува, тогаш веќе глинените автомобили не се потребни и доаѓаат неколку момци со секири кои го прават она што никогаш не би го ни помислиле. Дефинитивно изгледа забавно!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.