full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: BMW Zagato Coupe

Ако денот по утрото се познава, тогаш ова ќе биде одличен ден! Добро утро со BMW Zagato Coupe!

BMW Zagato Coupe дефинитивно ги освои срцата на многумина, а ретки се оние кои можат да останат рамнодушни на неговиот дизајн и деталите кои го красат овој уникатен автомобил. Затоа овој ден решивме да го започнеме со две видеа од овој убавец.

Уживајте во BMW Zagato Coupe додека го пиете вашето утринско кафе!Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.