Мега-Галерија: 40 Години BMW M! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Мега-Галерија: 40 Години BMW M!

Самите Германци си кажаа – M е најсилната буква! М-дивизијата на BMW слави 40 години од своето постоење, и во таа чест ви претставуваме една одлична галерија од нивните најпознати модели!

BMW Motorsport е основан во далечната 1972-ра година, со цел да управува со тркачкиот оддел на компанијата. Она во кое BMW Motorsport прерасна познато ни е на сите, и сите сонуваме еден ден да имаме некакво M-возило во нашата гаража.. Денес најактуелен е новиот BMW M5, но тука се и дизелските изведби кои привлекуваат внимание.

Ние ќе продолжиме да сонуваме, а во меѓувреме уживајте во одличната и голема галерија!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.