Утринска Гимнастика: Lamborghini Aventador J – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Lamborghini Aventador J

Уште еднаш жешкиот “бик” на CARclub, овој пат со своето најново промотивно видео!

Веќе го претставивме Aventador J, па потоа ви понудивме и фотографии во живо од него, за на крај да видиме како овој автомобил се произведува!

Сепак овој концепт на Lamborghini не остави сите со подотворени усти и заслужува внимание. Да го видиме најновото промотивно видео од Aventador J и да уживамо во него виртуелно (бидејќи поинаку и не можеме)!Во своите најлуди соништа Димитар вози Ford Fiesta ST, а во реалноста ја обожава својата "нормална" Fiesta. Среќен што е дел од CARclub.