Утринска Гимнастика: Како се правел Lamborghini Aventador J? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Како се правел Lamborghini Aventador J?

Очигледно е дека Aventador J концептот на Lamborghini навистина ни го задржа вниманието. Погледнете како ексклузивниот модел стигна да го види светлото во Женева!

За жал, краткиот документарец е навистина краток, но ни дозволува барем за миг да погледнеме зад кулисите и да видиме како се изработува еден ваков ексклузивен и радикален концепт!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.