Volkswagen Amarok Off Road – Втор Дел! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Volkswagen Amarok Off Road – Втор Дел!

Веќе ви понудивме една серија ексклузивни фотографии со Volkswagen Amarok. Денес ви ја нудиме и втората серија!

Ја имавме шансата повторно да се подружиме со Volkswagen Amarok и уште подобро да ги испробаме неговите способности, а воедно и да направиме една интересна фото-сесија. Веќе ги видовте фотографиите на Дени Маликовски, а денес ги претставуваме и фотографиите на нашиот Кристијан Ивановски. Уживајте!

 Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.