Утринска Гимнастика: Развивањето на Pagani Huayra! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Развивањето на Pagani Huayra!

Секогаш ни е интересно кога можеме да погледнеме зад сцената, и да дознаеме како се прави еден супер-автомобил. Денес ја имаме шансата да дознаеме како е развиена Pagani Huayra!

15-минутниот документарец открива навистина многу, и ни дозволува поинтимно да се запознаеме со уникатниот процес кој го следат луѓето во Pagani за да дојдат до еден уникатен и интересен автомобил како што е Huayra. Но позади името што не знаеме како да го изговориме, постои еден автомобил кој е многу повеќе од автомобил – тој се претопува во автомобилска уметност!

Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.