Ексклузивно: Фотографии од Дејан Соколовски за CARclub.mk! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Ексклузивно: Фотографии од Дејан Соколовски за CARclub.mk!

Дејан Соколовски веќе неколку години професионално се занимава со автомобилска фотографија. Погледнете некои од неговите најдобри фотографии!

Дејан живее во Шведска, од каде што и работи. Тој самиот, ексклузивно за CARclub направи селекција од 20 од неговите омилени фотографии и ни ги даде за да ви ги прикажеме вам. Неговите фотографии се издвојуваат од останатите и во моментот Дејан е еден од најдобрите автомобилски фотографи во светот!

Уживајте во одличните фотографии, а за да видите повеќе од работата на Дејан, тогаш посетете ја неговата веб страница – DejanSokolovski.com. Доколку сакате, можете да се приклучите на дискусијата за фотографиите од Дејан на нашиот форум!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.