full screen background image
Search

ТАГ:

ПРЕМИЕРА: Креаторот на McLaren F1 го претстави духовниот наследник на овој легендарен супер-автомобил – ова е Gordon Murray T.50!

Gordon Murray е човекот кој е заслужен за легендарниот McLaren F1 – и денес го претстави автомобилот...