ariel – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

ТАГ: ,

Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу Audi RS6 и Ariel Atom 3.5R!

Некои прашања никој не ги поставил, никогаш. Но ете, ако можат да бидат одговорени – зошто...

Се чувствувате налудничаво? Тука е Ariel Atom 3.5R со 350 коњски сили!

Еден од оние автомобили за кои сите сонуваме и за кои со ентузијазам зборуваме е токму Ariel Atom...