Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу Audi RS6 и Ariel Atom 3.5R! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Драг-трка меѓу Audi RS6 и Ariel Atom 3.5R!

Некои прашања никој не ги поставил, никогаш. Но ете, ако можат да бидат одговорени – зошто да не?

Едно од тие прашања е – кој е побрзо на драг трка – мега-караванот Audi RS6, или пак супер-лесниот (и малку ментален) Ariel Atom 3.5R?

Уживајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.