Денес започнува гласањето за Златно Тркало 2022! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Денес започнува гласањето за Златно Тркало 2022!

Трета година по ред го организираме изборот за најпосакувани автомобили во Македонија – и токму вие, нашата публика повторно ќе ги изберете победниците!

На официјалната веб-страница можете да го дадете вашиот глас во секоја од петте категории:

Оваа година се натпреваруваат дури 14 автомобили во овие пет категории. Некои автомобили се номинирани во повеќе од една категорија, па борбата ќе биде интересна. Изборот Златно Тркало го организираме со колегите од Автоплус, CarsByVik и RPM.mk, а гласањето ќе трае до 15ти Март оваа година. Гласајте!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.