Златно Тркало 2021 – Гледајте во живо! – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Златно Тркало 2021 – Гледајте во живо!

Вечерва во 19:45 во живо ќе ги доделиме признанијата за Најпосакувани Автомобили во Македонија за 2021 – гледајте тука во живо!

Настанот ќе го води Сашко Коцев, а ние ќе ги доделиме Златно Тркало наградите за Најпосакуван Автомобил во Македонија за 2021. Вечерва, на специјален настан (кој секако, ќе ги следи сите мерки и протоколи) ќе им ги доделиме статуетките на избраните автомобили. Гледајте во живо, во 19:45!

Како и минатата година – победниците ги одбирате Вие, нашата публика, а моделите ви ги презентиравме ние, заедно со колегите од Автоплус, CarsByVik и RPM.mk. Се гледаме!Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.