Утринска Гимнастика: Промоција на Lamborghini Terzo Millenio во аниме стил – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: Промоција на Lamborghini Terzo Millenio во аниме стил

Режисерот и 3Д артист Анис Наем го претстави концептот Terzo Millenio во промотивно видео, кое не е нарачано од Lamborghini.

Да, токму така. И покрај тоа што изгледа фантастично, целата идеја и изведба на ова видео е исклучиво дело на Анис. Тој во својата промоција на Lamborghini Terzo Millenio користи комбинација од аниме и неон стилови, со импресивни визуелни ефекти.

Ова е одличен пример каков резултат можат да дадат уметниците кога ќе им биде дадена целосна слобода во креирањето на нивните дела. Непостоењето на граници и водилки понекогаш овозможува формирање на фантастични идеи, токму како во овој случај.

Попуштете го звукот и уживајте!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.