Трка на годината: Кој е побрз – Стокец, Југо, Пеглица, Буба, Рено 4 или Фиќо? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Трка на годината: Кој е побрз – Стокец, Југо, Пеглица, Буба, Рено 4 или Фиќо?

Нашите другари и колеги од Словенија организираа навистина фантастична драг-трка. Што мислите, кој е најбрз?

Колегите Атмосферци го одговорија најважното прашање во историјата.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.