full screen background image
Search

Вечерно Кино: Битка на брзите пратки!

Сакате да вршите брза достава, а се прашувате кој ван да го одберете? Carwow ги спореди трите најпопуларни модели и го има одговорот за вас.

Британскиот магазин ги спореди перформансите на големите ванови Mercedes Sprinter, Ford Transit Volkswagen Crafter, опремени со турбо-дизел агрегати во трка на 400 метри, меѓузабрзување од 30 милји на час, како и запирање од 30 милји на час до нула.

Кој е ванот што ќе ви овозможи најбрзи пратки, погледнете во видеото подоле!Отсекогаш Филип се интересирал за дизајнот и перформансите на автомобилите, а во срце му лежат легендарните спортски модели со забавен карактер кои можат да ги совладаат свиоците со огромна брзина.