Утринска Гимнастика: 5-те најинтересни дизајнерски детали кај новиот Porsche 911 – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Утринска Гимнастика: 5-те најинтересни дизајнерски детали кај новиот Porsche 911

Ајде да го започнеме денот со новиот Porsche 911, односно Peter Varga – одговорниот за дизајн во Porsche – кој ќе ни ги покаже неговите пет омилени дизајнерски детали кај германскиот спортски автомобил.Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.