Вечерно Кино: Дали погон на сите четири тркала е замена за зимски пневматици? – CARclub.mk | #1 за Автомобилите full screen background image
Search

Вечерно Кино: Дали погон на сите четири тркала е замена за зимски пневматици?

Како и секоја година, така и оваа се развива дискусијата – дали ми се потребни зимските пневматици? Ајде да го разбиеме митот дека не ни требаат зимски пневматици ако имаме погон на сите четири тркала.

Пред нас имаме два примероци на BMW X1 – првиот со погон само на предните тркала и зимски пневматици, вториот со погон на сите четири тркала и супер-квалитетни летни пневматици. Што мислите, која варијанта е подобра на снег?Алфа и Омега на CARclub. Играчките остануваат, само стануваат поскапи.